Известие

Collapse
No announcement yet.

Бяла Imola се стяга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хорица, малко го закъсах. Някой има ли гърловината към резервоара комплект с маркуча на уширението към зареждачката?
    ALFA 146 1.6 boxer 95 г. ЕХ; Subaru Impreza 2.0GX 04г.; ALFA 33 1.4 Imola 93г.

Comment

Смених гофретата между гърловината и зареждачката. От никъде не се вижда да тече бензин. Няма пробив в резервоара и въпреки всичко като карам мирише. Странното е, че като отворя прозореца в движение мирише много силно, при затворен не толкова. Имали ли сте подобен проблем? Клапана в багажника е изолиран.
      Last edited by vesselin777; d.m.y г., 08:18.

Comment

Напълни ли я догоре? Ако е от гърловината, вероятно ще трябва да я напълниш за да видиш.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Свали всмукателния колектор!
          Точно зад динамото има едно маркуче, около 10-12 см, част от рейката, което се пука и прави тая мизерия. Ако пък имаш и "втори старт", тоест запали и угасне и трябва пак да я палиш, да знаеш, че е това. Заради него и повишеният разход не една 33-ка са я окичвали с метан и всякакви други гадости.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мерси за отговорите. Гърловината е оправена. Всичко изглежда наред. Миризмата е само при отворен прозорец и в движение. През въздуховодите нищо не се усеща. Много странно.

Comment

Не мога да не се похваля:
              Attached Files

Comment

Остава ми да намеря още една рекаро седалка и ще спретна чуден перманентски салон. Ако някой помогне ще съм благодарен. 🤞

Comment

А някой случайно да има волан от 33 3та серия?
                  Attached Files
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                    А някой случайно да има волан от 33 3та серия?
                    Имам. Даже няколко. Всъщност имам всичко
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Пусни някоя снимка с цена на лично и да го отнасям
                      Now: 156 2.5 V6 24V
                      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Хайде измисли една седалка рекаро, моля!
                        С другото ще се занимавам лятото, че сега няма време и някакси не ми се търкала това запазено купе зимата в лугата.

Comment

Working...
                        X